OPINION

GËZUAR FESTAT E NËNTORIT 28-29 NËNTORIN

Shkruan: Erald SELCA
Kujtojmë 28 Nëntorin 1443 të Skenderbeut të lavdishem .


Kujtojmë Rilindjen Kombëtare
Kujtojmë 28 Nëntorin 1912 të Ismail Qemailit Ise Boletinit Luigj Gurakuqit etj
Kujtojmë 29 Nëntorin 1944 çlirimin e Shqipërisë Nga Gjiganti Enver Hoxha me ushtrine partizane
Kujtojmë epoken Adem Demaçi dhe rezistencat tjera .


Kujtojmë daljen publike të UÇK së ditelindjen e Adem Jasharit të madh …
Kujtojmë të rënet meritoret ndër shekuj
Të mos harrojmë pushtimet coptimin e viseve tona …
Lufta për bashkim kombëtar vazhdon me çdo kusht dhe me çdo mjet të mundshëm .

Bashkimi Kombëtar është domosdoshmëri dhe realizim i aspiratave shekullore .