Show Biz

Getinjo dhe Mozzik: Do e dëgjojmë Unikkatilin deri sa të frymojë

Me ardhjen e tij në Kosovë Unikkatil ka qenë në qendër të vëmendjes.

Unikkatil muajin e kaluar u kthye në Kosovë për të mbajtur koncertin e parë pas shumë viteve dhe që nga ai moment debatet nuk kanë të ndalur.

Pas problemeve që pati me reperin nga Gjilani D.U.D.A, ka të tjerë artistë që e vlerësojnë veprimtarinë e Viktorit (Unikkatilit) ata janë vëllezërit Mozzik dhe Getinjo.

Dyshja kishin mbajtur dje koncertin e tyre të radhës dhe gjatë performancës Getinjo ndaloi një moment dhe filloi të shpreh admirimin e tij për ikonën e repit shqiptar duke thënë se: “Do vazhdojmë ta dëgjojmë Unikkatilin deri sa të frymojë”.