Show Biz

Geta Beqa dhe format e saj trupore

Shumë nga Vip’at tanë vikendin e kaluan pranë bregdetit ne Male te Zi  dhe disa prej tyre vendosën që të jenë në rivierën Shqiptarë.

Instruktorja e finesën Geta Beqa kishte vendosur që të kaloj vikendin në plazhin e Dhërmiut, ajo edhe kur gjinden jashtë palestrës siç duket i ndjek ushtrimet .Ajo u pa në plazh duke treguar se si mund të përkujdeseni për vithet edhe në plazh .Gjatë një video të publikuar në rrjetin social Instagram ajo postoi linjat e saj perfekte.

Mos të harrojmë të cekim se Geta është njëra nder instruktoret e popullarizuar që  ka fituar çmime të shumta falë formave trupore, prandaj është shembulli që duhet ndjekur për një fizik të dëshirueshëm.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.