Kosova

Geci nervozohet me raportimet e mediave, flet për ata qe shiten me para

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Gani Geci me anë të një shkrimi në rrjetin social Facebook ka reaguar pas akuzave të forta që  vëllai i tij Halil Geci hodhi  në drejtim të Kryetarit të LDK-së Isa Mustafa.

Geci thotë se ai dhe familja e tij do të jetojnë edhe 1000 vite pas vdekjes dhe do të kujtohen për qëndresën heroike që kanë bërë Serbisë si dhe kundër bandave kriminale politike shqiptare të pasluftës dhe SHIK -ut që gjakosën Republikën e Kosovës.

“Neve mund edhe të na presin kokat, por kurrë nuk do të mund askush të na i ndërrojë mendimet” shkruan Geci,transmeton Kosova.info.

Postimi i plote:

Gani Geci

NE DO TE JETOJM EDHE 1000 VJETË PAS VDEKJES.
Të nderuar qytetarë, kjo do të jetë hera e fundit që flasë unë për vetën time dhe familjen time.
Të gjithë ata që pjellin konspiracione dhe rrena le ta dinë se unë dhe familja ime e kemi ndërmend të jetojm të paktën edhe 1000 vjet pas vdekjes sonë.
Nëse unë e marrë qoftë edhe 1€ në këmbim të plagëve të mia, të plagëve të vëllaut tim edhe gjakut të shokëve të mi,nga kushdo çoftë ai, atëherë unë dhe familja ime do të jetojm vetëm …Shiko më shumë