EKONOMI

Gazetarja Albulena Mavraj fiton çmimin e parë për gazetari në sektorin e ekonomisë

Instituti Riinvest në bashkëpunim me Bashkimin Evropian, BIRN-in dhe AGK-në,  në kuadër të projektit “Kontributi në forcimin e gazetarisë së pavarur, hulumtuese dhe të dobishme për publikun, si dhe në lirinë e shprehjes në Kosovë” të financuar nga BE-ja dhe zbatuar nga BIRN dhe AGK, pas trajnimit gjashtëmujor të gazetarëve të Sektorit të Ekonomisë në Kosovë, sot kanë shpallur fituesit e tri çmimeve të para.

Çmimin e parë në këtë garë e ka fituar gazetarja e sektorit të ekonomisë në gazetën “Epoka e re”, Albulena Mavraj. Ndërkaq çmimin e dytë e mori Albiona Hajdari, kurse çmimin e tretë e ka fituar Lulzim Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.