Kombëtare

Gazetari bën veprimin e papritur në sy të Ramës, ul pantallonat dhe…

Kryeministri Edi Rama është përballur në Real Story me gazetarin Alfred Lela, ku kanë debatuar për shoqërimin e këtij të fundit gjatë protestës për teatrin.

Lela gjatë bisedës është shprehur se është dhunuar nga policia, gjë që është hedhur poshtë nga Rama. Kjo ka bërë që gazetarI Lela të bëjë veprimin e papritur, duke ulur pantallonat ‘live’ në studio, për të treguar shenjat e dhunës.

Ndodh për herë të parë në një emision

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.