Bota

Gati për pushime

Pas më shumë se një viti izolim dhe me rritjen e numrit të njerëzve të vaksinuar kundër koronavirusit, shumë vende në Evropë dhe më gjerë janë gati të mirëpresin turistët dhe vizitorët.

Por, sa të sigurta do të jenë pushimet verore këtë vit?