KULTURË

Gashi: Dekada e Re do të jetë e artit, sportit dhe kulturës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka thënë se pas propozimit të tij për Komisionet Parlamentare, sot me Ligjin për Pagat, janë rritur pagat për krijuesit, performuesit dhe punëtorët profesionalë.

“Pas propozimit tim drejtuar komisioneve parlamentare, sot Kuvendi i Kosovës miratoi rekomandimet edhe për një rritje të pagave për krijuesit, performuesit dhe punëtorët profesional të trashëgimisë kulturore”.

“Siç dihet, pagat për këto kategori të krijuesve të artit u rriten edhe në shtator të vitit të kaluar. Dekada e Re do të jetë e artit, sportit dhe kulturës.
Urime!”, ka shkruar Gashi në Facebook.