Kosova

Gashi: Baza e angazhimit politik të presidentit Rugova, idealet e lirisë, pavarësisë dhe demokracisë

Anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Arben Gashi ka thënë se idealet e lirisë, pavarësisë dhe demokracisë, ishin baza e angazhimit politik të presidentit historik, Ibrahim Rugova.

Këto deklarata ai i bëri në 15 –vjetorin e vdekjes së Ibrahim Rugovës.

Postimi i plotë i tij:

Idealet e lirise pavaresise, demokracise! Ishin bazat e angazhimit politik te presidentit RUGOVA!

Zbatimi i ketyre idealeve u be mbi idete per shtetin e Kosoves: i hapur me fqinjet, i integruar ne NATO dhe ne BE, ne miqesi te perhereshme me AMERIKEN.

Keto ide:

Dje, ishin te rrezikuara.

Sot, jane stabile.

Me date 14 vendosni ju. Lavdi presidentit!

https://www.facebook.com/ArbenGashiLDK/posts/3725780170801382