Gana konfirmon çnjohjen e Kosovës: Njohja e Kosovës ishte e parakohshme

Qeveria e Ganës ka vendosur të tërheqë njohjen e Kosovës si një shtet të pavarur sepse shkel marrëveshjen e Helsinkit dhe rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit, sipas një shënimi diplomatik nga ai vend drejtuar Serbisë, transmeton kosova.info.  Në shënim thuhet se Gana në vitin 2012 vendosi ta njohë Kosovën si një shtet të pavarur … Continue reading Gana konfirmon çnjohjen e Kosovës: Njohja e Kosovës ishte e parakohshme