SPORT

Futboll: Serbia vs KFOR

Ushtarë të Serbisë zhvilluan një ndeshje miqësore në futboll kundër ushtarëve të KFOR-it në Kosovë.

Ndeshja u zhvillua brenda kampit ushtarak amerikan ‘Bondsteel’ dhe ushtarët serbë fituan me rezultat 6:0. Kjo nuk është hera e parë që zhvillohet një ndeshje e tillë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.