Show Biz

“Fustani” kënga e re nga Gili

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Gili ka publikuar këngën e saj më të re “Fustani”.

Tekstin dhe muzikën e kësaj kënge e ka bërë Ilir Berani, derisa orkestrimin e ka bërë Florent Boshnjaku.

“Fustani”, vjen me videoklip, i realizuar në Prishtinë, të cilin e ka punuar produksioni Labia.