Kombëtare

Fushë Kosovë: Digjen mbeturinat, në rrezik dhe objektet përreth

Në depon e një kompanie mbrapa Bankës Botërore rrugës për në Fushë Kosovë, janë djegur mbeturina, zjarri i të cilave ka kapluar edhe ca paleta.

Videoja dhe fotot që na janë dërguar në redaksi, shihet se edhe objektet përreth janë në rrezik.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes, por jo edhe zjarrfikësit. /Kosova.info/