Kombëtare

Fshati i Gjakovës që edhe këtë vit mahniti me dekorimin për festat (FOTO)

Pjetërshani, është një fshat pak kilometra larg qytetit të Gjakovës. Tërë vëmendjen ky vend e merr në fundvit.

E gjithë kjo për shkak të pamjes përrallore që merr nga dekorimi i shumtë dhe i bukur.

Fotot e mëposhtme janë nga dekori i këtij viti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.