Life Style - Funny

Frika nga gjilpërat bën që ky njeri të bie në dysheme gjatë vaksinimit kundër COVID-19

Shpesh shohim njerëz që kanë frikë nga vaksinat, por rast të tillë vështirë që keni parë.

Por ky burrë me një “mega frikë nga injeksionet” u përball me fobinë e tij ndërsa po bënte një vaksinë COVID në Santos, Brazil.

Në këtë video, pacienti nervoz bërtet nga dhimbja dhe më pas i bie të fikët në dysheme përpara se të rikthehet me vetëdije rreth një minutë më vonë.