Bota

Francë, nga shembja e urës, 1 i vdekur dhe 9 të zhdukur

7 nga personat e shpallur të zhdukur, në momentin e shembjes së urës ndodheshin hipur në një kamion kurse dy të tjerë, prindër të viktimës, ndodheshin në një makinë të vogël bashkë me adoleshentin që humbi jetën

Në Francë, sot në orët e para të mëngjesit, si pasojë e motit të keq një urë që lidh qytetet e Mirepoix-sur-Tarn dhe Bessieres është shembur duke shkaktuar vdekjen e një adoleshenti ndërsa 9 të tjerë janë shpallur të zhdukur.

7 personat e shpallur të zhdukur, në momentin e shembjes së urës ndodheshin hipur në një kamion kurse dy të tjerë, prindër të viktimës, ndodheshin në një makinë të vogël bashkë me adoleshentin që humbi jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.