SPORT

FPPK lanson web faqen e re

Është bërë lansimi i web faqes së re të FPPK-së, e cila do të shërbejë për informim të mirëfilltë për aktivitetet e shumta të federatës.

Web faqja ka dizajn dhe platformë krejtësisht të re, ku klubet e FPPK-së si dhe të interesuarit rreth sportit të pingpongut do të kenë qasje më të lehtë në informata për oraret e garave, turnetë e hapura, seminaret dhe ngjarjet tjera të organizuara nga federata. /Kosova.info/