Kombëtare

FOTO/ Shembet një shtëpi në Prizren, ka edhe të lënduar

Sot në Prizren, Në rrugën Saraçet pn, afër Shtëpisë së Kulturës Xhemail Berisha, shtëpia e vjetër u rrëzua për shkak të rreshkeve të shiut, transmeton ksova.info.

Pronarët kritikuan komunën sepse vazhdimisht kërkuan ndihmë për intervenime dhe renovime, por nuk e morën mbështetjën nga organet komunale.

Në vizitën me inspektorat në vend gjarjes ishin prezent kryetar i Prizrenit z. Haskuka, dhe Kryeinspektori z. Islam Thaçi, të cilët japin deklaratë dhe biseduan me pronarët gjithashtu nga shembja e shtëpisë ka disa vetë të lenduar, të cilët ishin aty kur shtëpia u shemb./ F. Berzati – Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.