Kosova

Foto/ “Rebelohen” gastronomet e Gjilanit, i kundërshtojnë vendimet e Qeverisë së Kosovës

Gastronomët në komunën e Gjilanit po protestojnë kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës e cila kufizon veprimtarinë e tyre nga ora 21:00 deri në ora 5 të mëngjesit.

Ata vlerësojnë se kufizimi është i papranueshëm dhe se kafiteritë, restorantet dhe veprimtari tjera në kuadër të gastronomisë nuk janë burim i infeksionit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.