Life Style - Funny

FOTO/ Ngjashmëria e habitshme e djaloshit kroat me presidentin serb Vuçiq

Një djalë i ri kroat është shndërruar në sensacion brenda natës për shkak të ngjashmërisë me Presidentin e Serbisë Aleksandër Vuçiq.

Mediat serbe raportojnë se Vuciq e ka gjetur sozin e tij, i cili quhet Borna dhe është nga Kroacia.

Madje, djaloshti nga Kroacia i janë shtuar edhe ndjekësit në rrjetet sociale ndërsa në komente disa edhe i japin këshilla se cfarë duhet të bëjë si “President i Serbisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.