SPORT

FOTO/ Në vitin 2012 u parashikua tragjedia: Kobe Brayant do të vdesë nga përplasja e helikopterit

Kobe Bryant dhe katër persona të tjerë kanë humbur jetën në një aksident me helikopter në Californi sot në mëngjes

Vdekjen e tij si duket e ka parashikuar dikush tetë vite më parë, me anë të një postimi që po bën tashmë xhiron në internet.

Në një postim në “Twitter”, që mban datën 13 nëntor 2012, ishte shkruar se Bryant do të vdiste pas një aksidenti me helikopter.

“Kobe do të përfundojë i vdekur në një përplasje me helikopter”, ka shkruar një njeri me emrin apo me pseudonimin Noso në “Twitter”.

Postimi është ende aktiv dhe ka filluar të komentohet, ku vetë autori ka kërkuar falje për të.

Image