Kuriozitet

FOTO/ “Ndihemi si të dërguara në thertore”- 43 infermiere zhvishen për të protestuar për më shumë siguri në punë

Infermieret franceze kanë pozuar të zhveshura, në shenjë proteste, një fushatë e ngritur nga 43 punonjëse shëndetësore që kërkojnë më shumë siguri në punë.

“Nudo kundra COVID-19” është hashtag që ata kanë krijuar, për të shpjeguar përmes trupave të tyre lakuriq, çfarë po ndodh në këto ditë urgjence. Ne duam të “tregojmë sa të pafuqishëm jemi”, thotë Alexandra.

“Ndihemi të dërguar në thertore, duke rrezikuar pacientët dhe familjet tona”, shton ajo.

125533996-92147bec-6465-4b96-8999-2b168dbf07ce
125534072-228106ed-c27f-4bd8-8517-cdd6fdd9a6c7
125534220-fabc0f18-5d9f-44cd-9ebe-fa8a37d2f81c
125534412-44e36275-7720-4f22-a9b5-c3ef3cd99695
125534491-901bbd37-5203-4d05-8584-ec42d61decdf
125534814-199e5e66-4978-466b-8c1b-79c4fcdb126b
Capture

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.