Love & Sex

FOTO/ Ky është pozicioni në s.k* që po i çmend të gjithë

A dëshironi të provoni diçka të re në dhomën e gjumit dhe të përjetoni më shumë orgazmë?

Eksperimentimi me pozicione të ndryshme të seksit është një mënyrë e shkëlqyeshme për të nxitur nxehtësinë në dhomë gjumi.

Me sa duket, Walk Advanced Crab Walk është një lëvizje që çiftet duhet ta provojnë.

Ky pozicion e lejon seksin që të jetë i ngadaltë dhe sensual, pasi kërkon një lëvizje të qëndrueshme.

Gratë janë në gjendje të vendosin ritmin e fantazisë, si dhe të rregullojnë veten kështu që partneri i tyre godet të gjitha pikat e duhura.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.