Life Style - Funny

FOTO/ Klaudia Pepa ‘thyhet’ në mes me këtë lëvizje

Lëvizjet e tilla i bën shpesh.

Të shpeshta, Klaudia i ka edhe publikimet në rrjetin social Instagram ku del duke u ‘thyer’.

Një gjë të tillë ajo e bëri edhe së fundmi dhe dukej interesant derisa bënte një lëvizje të tillë, për shkak të mundësisë trupore që ka.

Foton Klaudias ia ka zbukuruar edhe natyra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.