Life Style - Funny

FOTO/ Ja si e përjeton detin Gia Marie

Kur përmendet emri Gia Marie në mendje na shkon një vajzë me një trup seksi.

Modelja bukuroshe ka hedhur një foto të re në Instagram, të bërë në det.

Ajo ishte veshur me një palë bikini dhe për shkak se u lag nga uji, trupi i saj u ‘vizatua’ dhe u theksua akoma më shumë.

E tillë, Gia duket shumë joshëse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.