Love & Sex

FOTO/ Ja 4 POZICIONET për të bërë seks gjatë gjithë natës

Nëse doni një natë të vërtetë “maratone seksi” këtu keni pozicionet që “Cosmopolitan” rekomandon për të patur fund të lumtur.

Dhe për ta bërë realitet një emocion të tillë, këtu është ajo që ju nevojitet: Kohë e lirë gjatë darkës, shumë qëndrueshmëri dhe shumë, shumë lubrifikim.

Pozicioni 1

Këtë pozicion mund ta bëni në çdo dhomë të shtëpisë. Ai ju përkul dhe jua bën nga prapa.

Pozicioni 2

Me këtë pozicion mund t’i marrësh gjërat me qetësi. Këtu do të ndjesh sikur po ndodh një gjë e Lidhjes së Shpirtit, të shikosh njëri-tjetrin në sy dhe të mos lëvizësh, thjesht të përkundesh.

Pozicioni 3

Këtu ngjan sikur do të biesh në gjumë në pozicionin e lugë me të ende të “fortë” brenda jush dhe dorën e tij në zonën tënde intime.

Pozicioni 4

Ngjan si stil misionari, por jo tërësisht. Që mashkulli mos të përfundojë, shtyni penisin e tij lart e poshtë, kështu që pjesa e sipërme po fërkon vulvën tuaj në vend që të depërtojë. Kjo shton nxitjen për ju, por është shumë më pak stimuluese për të, kështu që ai mund të zgjasë edhe disa minuta të mira.