Kuriozitet

FOTO/ Hëna Rozë përreth botës, fenomeni magjik i natës së kaluar

Dje Hëna ishte në pikën më të afërt me Tokën.

Për këtë arsye ajo ishte më e ndritshme dhe më e madhe se kurrë. Ky fenomen njihet si Hëna e plotë Rozë dhe ndodh çdo vit në prill.

Kësaj here pamja e saj ishte më e magjishme se kurrë më parë, për arsye se ndotja e ajrit nuk ka qënë kurrë më e ulët. Kjo mendohet të jetë shkaktuar nga karantinimi i njerëzve dhe ulja e aktiviteteve ndotëse.