Kuriozitet

FOTO/ Hëna gjatë 2019, ashtu siç nuk e keni parë asnjëherë

Çdo natë ngrihet mbi qiell dhe vezullon edhe mbi Shqipëri.

Bëhet fjalë për hënën, e cila çdo natë ofron pamje spektakolare.

Gazetari dhe fotografi amator, Gerti Shella ka realizuar disa prej fotografive më të bukura të hënës gjatë vitit 2019. /Shella/Syri/.