Love & Sex

FOTO/ Eskorta thyen karantinën, kryen seks me 7 klientë në orë: S’më mjaftojnë as 40 burra

Kirie Redfield ka bërë deklaratën tronditëse se puna e saj si eskortë është thelbësore po aq sa mjekët dhe infermierët pasi ajo vazhdon të operojë në fushën e saj, pavarësisht mbylljes nga Covid-19.

Ajo ka treguar se punon me furgonin e saj të kamperit, duke vizituar qytetet e Yorkshire dhe duke marrë burra, të cilët kryejnë shërbimet e tyre për 30 paund.

Kirie Redfield theu ligjet e mbylljes së koronavirusit duke u takuar me shtatë burra në më pak se një orë në një park biznesi afër një stadiumi futbolli.

Zeshkanja, e cila reklamon seks të pambrojtur për 30 £ në 15 minuta në një faqe në internet për të rritur u shpres se: “Burrat kanë nevojë për gjërat e tyre, ju e dini.”

E pyetur nëse ishte e shqetësuar për shkeljen e rregullave të distancës sociale, ajo shtoi: “Jo, sepse jam në një punë që duhet ta bëj, si mjekët ose infermierët.”

Në faqen e internetit Kirie, në të 30-at e saj, reklamoi se po bënte një turne në disa qytete të Yorkshire këtë javë, duke përfshirë Barnsley, Doncaster, Rotherham dhe Wakefield, ku po prisnin një numër burrash. Ata e rrethuan zonën me makinat e tyre duke pritur në radhë që ajo të ishte e lirë.

Në faqen e saj të internetit Kirie shprehet se ajo është shfaqur në shtatë filma për të rritur gjermanë.“Ju lutemi në letrën tuaj mos shkruani ” prostitutë “, se unë jam një yll shoqërimi dhe pornografie,”– është kërkesa e Kirie për klientët e saj.

Kur u pyetën se sa klientë takonte në një ditë, ajo u shpreh: “Unë nuk them kurrë jo . Edhe nëse kam 40 klientë nuk është e mjaftueshme. “

Eskorta thyen karantinën, kryen seks me 7 klientë në orë: S’më mjaftojnë as 40 burra (FOTO)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.