Show Biz

Foto e rrallë e Adelina Ismailit kur u shpall ‘Miss Kosova 1997’

Diva e muzikës moderne shqiptare nuk është epiteti i vetëm që ajo gëzon.

Adelina Ismaili mund të thuhet lirshëm se është edhe njëra nga ikonat e bukurisë shqiptare.

Përveç muzikës, e njëjta ka fituar edhe konkurse të bukurisë dhe është shpallur më e bukura e vendit të saj në vitin 1997.

Image
Image result for Foto e rrallë e Adelina Ismailit kur u shpall ‘Miss Kosova 1997’

Megjithëse në kushte të vështira organizimi e nën presionin serb, Adelina prapëseprapë nuk u ndalë kurrë së marri pjesë në kompeticione, dhe si rrjedhojë në atë vit u shpall “Miss Kosova 1997”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.