Love & Sex

FOTO/ Çifti kapet duke bërë s*ks në parkun e lojërave

Një çift i paduruar është filmuar duke bërë seks në një park lojërash për fëmijë.

Ngjarja ka ndodhur në Plymouth, Angli.

Siç shkruan DailyMail, çifti i papërmbajtur, ishte filmuar nga qytetarët në parkun e qytetit në zonën e fëmijëve.

Parku dhe dalja është aktualisht e ndaluar në Britaninë e Madhe, për shkak të koronavirusit, por duket se ky çift se ka pasur problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.