Kombëtare

Forcat e Armatosura në rrugë/ Meta – Tankun nuk e shoh problem, jam i racës së Vojo Kushit

Teksa gazetari Çim Peka citoi fjalën e tij më 2 mars se, “jam i gatshëm të shkoj në parlamentin e kriminelëve”, ndërsa sot po flisni si këshilltar i këtij parlamenti?, kreu i shtetit dha këtë përgjigje:

“Situata në të cilën ndodhemi nuk më lë rastin të bëj shumë politikë. Tankun nuk e shoh problem, sepse të kam thënë që jam i racës së Vojo Kushit. Problemi është ça t’i bëj virusit që nuk e shoh. Unë nuk justifikohem. Unë kam një shqetësim se situata mund të dalë jashtë kontrollit. Kaloi 1 muaj e gjysmë dhe njerëzit janë të stresuar por mos të harrojmë që në javët e para ishte një shqetësim shumë i madh edhe për shkak të situatës dramatike në Itali”, tha Meta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.