Rajoni

Fluksi i emigrantëve po sjell krizë në kufirin në mes të Bosnjës dhe Kroacisë

Grupet humanitare në Bosnje dhe Hercegovinë po paralajmërojnë krizë humanitare, përderisa numri i emigrantëve është në rritje, të cilët përpiqen të hyjnë në Bashkimin Evropian.

Ata tashmë janë bllokuar në Kroaci pas mbylljes së kufirit.

Shfaq më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published.