Show Biz

Flokë të verdhë e sy të akullt, çfarë po nodh me aktorin Johnny Depp?

Flokë të bardhë platin, sy të akullt, një kapotë e gjatë dhe një shkop në dorë.

Transformimi i radhës për Johnny Depp e ka një arsye.

Kësaj radhe, aktori hollivudian është mbi skenën e Comic-Con në San Diego, ku është shfaqur papritur, duke errësuar sallën dhe publikun.

Ish ‘Pirati i Karaibeve’ është veshur me petkun e personazhit që do të luajë në “Kafshët fantastike”: Krimet në Grindelwald.

Duke e përvetësuar personazhin nën lëkurë, në rolin e ‘batakçiut’, krijuar nga J. K. Rowling, Depp recitoi edhe një monolog të shkurtër, në të cilin dha prova të aftësive të veta aktoriale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.