Kombëtare

Fletëvotimi që u gjet në oborr të shkollës në Prizren, i kishte rënë qytetarit nga xhepi

Një fletëvotim, i cili është gjetur në oborrin e shkollës “Avdyl Frashëri” në Prizren i ka rënë një qytetari nga xhepi.

Kjo është parë nga xhirimet që janë kthyer nga menaxhmenti i shkollës.

Ekipi i Kalllxo.com është ftuar nga zyrtarët policorë dhe menaxheri i qendrës së votimit për t’i parë kamerat e shkollës.

Nën shoqërimin e policisë së Kosovës dhe menaxherit të qendrës së votimit ekipi i portalit e ka parë që fletëvotimi i dyshimtë ka rënë nga xhepi i një qytetari.

Shfaq më shumë
//chooxaur.com/4/3473483