Love & Sex

Flasin ekspertët: Sa herë në javë duhet të bëni seks

Tashmë është e ditur shkencërisht se marrëdhënia seksuale sjellë përfitime shëndetësore.

Jo vetëm që ofron kënaqësi, por redukton stresin dhe lehtëson menstruacionet tek gratë, shkruan Daily Star.

Por tani studiuesit kanë zbuluar se kryerja e shpeshtë e aktit intim është i lidhur me shanset më të ulëta të vdekjes nga kanceri, sëmundjet e zemrës dhe sëmundjet e tjera.

Studimi i zbuluar se kryerja rregullisht e aktit intim është ekuivalente me ushtrimet “me intensitet të moderuar” dhe kanë përfitime të ngjashme shëndetësore.

Studiuesit zbuluan se sa më shumë seks bënte dikush, aq më i ulët ishte rreziku i vdekjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.