Love & Sex

Flasin ekspertët! Ja çfarë po e vret kënaqësinë tuaj në shtrat

Praktika e bën të përsosur. Kjo vlen edhe në dhomën e gjumit. Disa kanë më shumë përvoja në seks dhe disa jo prandaj këtu është një listë e 10 gabimeve të zakonshme që burrat dhe gratë bëjnë në shtrat:
  • Mos e bëni partnerin tuaj të bëjë të gjithë punën.

Për kënaqësinë më të plotë, të dy duhet të punoni shumë dhe të kënaqeni njëri-tjetrin. Kur është vetëm një përpjekje e njëanshme mos u habitni kur nuk dëgjoni përsëri prej tij / saj.

  •  Flisni me partnerin dhe tregojini se çfarë doni të bëni në shtrat

Kjo është e përhapur. Njerëzit janë të frikësuar ose shumë të trembur për të treguar se çfarë u pëlqen dhe çfarë nuk u pëlqen. Kjo ndodh edhe në marrëdhënie afatgjata. Kështu që flisni! Thoni çfarë ju eksiton dhe çfarë ju pëlqen. Pyetni partnerin tuaj se çfarë do, vetëm në këtë mënyrë ju të dy mund të përfitoni sa më shumë nga seksi.

  •  Seksi i detyrueshëm nuk ju ndihmon të zvogëloni stresin, përkundrazi

Epo, dihet që seksi mund të zvogëlojë stresin dhe të qetësojë mendjen dhe trupin. Por mos e detyroni veten të bëni seks vetëm sepse mendoni se duhet. Nëse nuk dëshironi të bëni seks mos bëni, njoftojeni partnerin. Shtytja e dikujt për të bërë seks kur nuk ka interes mund t’i shkaktojë më shumë stres.

  • Mos prisni gjithçka vetëm nga partneri, merreni dhe ju situatën në dorë

Ju mund të mendoni se partneri e ka për detyrë t’ju sjellë në humor dhe t’ju joshë. Por jo, të dy duhet ta bëni njëri-tjetrin të ndihet i veçantë dhe i kërkuar. Mos prisni vetëm që partneri juaj të veprojë, merrni situatën edhe juve në dorë ndonjëherë.

  • Harrimi RRETH FOREPLANIT DHE T J DREJTOHET N INT AKT

Kur jeni i eksituar dhe gati për seks, nuk do të thotë që partnerit tuaj nuk i duhet ca kohë. Prandaj dëgjoni dhe kuptoni me kujdes partnerin tuaj dhe trupin e tyre, sepse kur nxitoni në gjëra, mund të vrisni plotësisht humorin. Të kalosh ca kohë dhe të fillosh avash avash mund të jetë më e nxehtë dhe mund ta bëjë përvojën shumë herë më të bukur.

6. Të mendosh për veten tënde, jo partnerin tënd

Siç u përmend më lart, kushtojini vëmendje trupit dhe lëvizjeve të partnerit tuaj. Ju mund të keni shumë energji për të vazhduar, por ata jo. Duhet të dini se kur është koha për të përfunduar ose për të ngarkuar bateritë tuaja për raundin tjetër. Vajzat zakonisht mund të zgjasin më shumë se djemtë, por kjo varet nga personi me të cilin jeni. Pra, komunikoni dhe kuptoni dëshirat e tyre gjithashtu.

7. Flisni më shumë

Komunikimi është i shkëlqyeshëm. Është e rëndësishme ta lini partnerin tuaj të dijë se çfarë ju pëlqen dhe nuk ju pëlqen. Por të flasësh shumë mund të vrasësh gjendjen shpirtërore. Seksi duhet të jetë organik dhe i qetë, mos e bëni atë shumë teknik. Tregojini se ju pëlqen ajo gjë që bëjnë por duhet të dinë dhe të pushojnë.

Njoftojini se ju pëlqen ato që po bëjnë, por di gjithashtu se kur duhet të mbyllen.

8. Kujdesuni për higjienën tuaj të trupit

Një trup i bukur dhe i pastër është seksi. Ju nuk mund të prisni që partneri juaj të rruhet nëse nuk e bëni vetë. Në një marrëdhënie afatgjatë, natyrisht, është e nevojshme të kuptoni se çfarë i pëlqen tjetrit. Por nëse thjesht takoni dikë, mos i frikësoni me flokë shumë poshtë.

Prandaj mendoni për mënyrën si silleni në krevat me partneren tuaj dhe nëse bëni disa nga gjërat e përmendura në listë, atëherë ndaloni menjëherë! Asnjëherë nuk është vonë të mësosh dhe të përmirësosh veten. Aspekti më i rëndësishëm për t’u mbajtur mend është se seksi është një veprim mes dy personave dhe të dy duhet të dëgjoni njëri-tjetrin dhe të bëni një përpjekje për të marrë rezultatin më të mirë nga ajo.