Kombëtare

“Fjalë të çmuara”- Rama poston shprehjen e atdhetarit Murad Toptani

Kryeministri Edi Rama ka postuar në profilin e tij në Facebook një shprehje të poetit, atdhetarit Murad Toptani.

“Jetën time ia kam falur Shqipërisë dhe vëllezërve shqiptarë. Sa të kem edhe një pikë gjak do ta derdhë për mëmëdheun e dashur, kudo që të jem, sido që të jetë”- është shprehja e Toptanit e publikuar nga Rama. Postimi shoqërohet me shkrimin: Fjalë të çmuara!

Postimi i Ramës: