Kosova

FJALA uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Me respektin, dashurinë dhe kënaqësinë e veçantë, partia Fjala ua uron Muajin e Bekuar të Ramazanit të gjithë qytetarëve të besimit islam të Kosovës”.

“Urojmë dhe lutemi që në këtë muaj ZOTI i Lartësuar të na forcojë dhe bashkojë, ngase vetëm të bashkuar mund të përballojmë sfida dhe vështirësi të ndryshme.

Shpresojmë qe ky muaj të na shërbej të gjithë qytetarëve të Kosovës, në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin, të jemi sa më human me ata që kanë nevojë dhe të rrugëtojmë të gjithë së bashku drejt sukseseve të reja për një shtet ku sundon drejtësia dhe harmonia.

Po ashtu në këtë muaj të Bekuar lusim ZOTIN e Madhëruar të i bekoi të gjithë dëshmorët, familjet e tyre si dhe gjithë ata që dhanë më të shtrenjtën për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës” /Kosova.info/

Shfaq më shumë
//usounoul.com/4/3473483