Bota

Fitoi lotarinë prej 26 milion dollarësh, por humb biletën gjatë larjes së rrobave

Një grua që pretendon të ketë blerë biletën fituese të Lotarisë në Kalifornia prej 26 milion dollarë (18.5 milion £), por thotë se e la atë në xhepin e pantallonave dhe e shkatërroi atë në lavanderi.

Bileta fituese SuperLotto Plus u shit në një dyqan në periferi të Los Angeles të Norwalk në nëntor.

Gruaja, thuhet se u kap nga kamerat e sigurisë duke blerë një biletë në dyqan në atë kohë. Por afati i caktuar për të kërkuar çmimin skadoi të enjten.

Organizatorët e lotarisë thonë se fitorja duhet të merret brenda 180 ditëve nga tërheqja biletës, gjë e cila ndodhi në 14 nëntor.

Një anëtar i stafit në dyqanin në Norwalk, Esperanza Hernandez, tha se një grua kishte i vizituar të mërkurën duke pretenduar se ajo ishte mbajtësja e biletës fituese të çmimit, por që ajo e kishte humbur biletën në një larje rrobash.

Një zëdhënëse e Lotarisë së Kalifornisë, Cathy Johnston, tha se pamjet e dyqanit nuk do të ishin të mjaftueshme për të vërtetuar pretendimin e gruas dhe se kërkoheshin prova thelbësore bindëse se ajo posedonte biletën.