Kosova

Fisnik Ismaili: Albin Kurti thoshte se Amerika nuk e do fitoren e LV

Ish-deputeti i PSD-së, Fisnik Ismaili ka shkruar në Facebook se në një mbledhje të partisë, gjatë kohës sa ishin në Vetëvendosje, Albin Kurti, lideri i LV-së, kishte deklaruar se Amerika nuk do që ata t’i fitojnë zgjedhjet, sepse rrezikon nisja e luftës së tretë botërore.

Ismaili ka shkruar se ai dhe disa persona ishin çuditur nga ky deklarim i Albin Kurtit.

“Pasha të dy djemtë që më jetojnë në Londër nuk po rrej. Në atë mbledhje ka pasë edhe njerëz të tjerë që e dëshmojnë:

Pat thanë Albini “Amerika s’don me fitue Vetëvendosja, se rrezikon me u nisë Lufta e Tretë Botënore”. Koxha do veta patëm metë tuj e kqyrë seri çka po flet”.

Fisnik Ismaili4 orë më parë

Pasha të dy djemtë që më jetojnë në Londër nuk po rrej. Në atë mbledhje ka pasë edhe njerëz të tjerë që e dëshmojnë:
Pat thanë Albini “Amerika s’don me fitue Vetëvendosja, se rrezikon me u nisë Lufta e Tretë Botënore”. Koxha do veta patëm metë tuj e kqyrë seri çka po flet.

Ku ia qiva nanën dojnë me i dalë fjalët, edhe me i metë popllit tu Kosovës faji që e prunën fundin e botës me dorë të vetë….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.