KULTURË

Filmat idealë për t’i shikuar në vjeshtë

Shikimi i disa prej filmave më të mirë ndër vite, do të ishte një kombinim ideal i asaj që ndjejmë në këtë periudhë të vitit kur natyra ndryshon.

Më poshtë jua sjellim disa nga filmat që asnjëherë nuk bëhen të mërzitshëm dhe mund t’i shikoni gjatë vjeshtës:

When Harry Met Sally…

Rolet kryesore: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby.

Good Will Hunting

Rolet kryesore: Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck.

Legends of the Fall

Rolet kryesore: Anthony Hopkins, Brad Pitt, Aidan Quinn, Julia Ormond.

Autumn in New York

Rolet kryesore: Richard Gere, Winona Ryder.

Dead Poets Society

Rolet kryesore: Robin Williams, Robert Sean Leonard, Ethan Hawke.

The Trouble with Harry

Rolet kryesore: Edmund Gwenn, John Forsythe, Shirley MacLaine, Mildred Natwick.

Scent of a Woman

Rolet kryesore: Al Pacino, Chris O’Donnell

You’ve Got Mail

Rolet kryesore: Tom Hanks, Meg Ryan, Parker Posey. /telegrafi/

Shfaq më shumë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.