Filluan garat ekipore edhe në ligen e parë dhe të dytë në pingpong

Në tri qytete të Kosovës duke filluar nga ora 10:00 u zhvilluan xhirot e para për ligën e parë M&F dhe të dytë M.

Në ShMU “Tefik Çanga” në Ferizaj  nga ora 10:00 u zhvilluan xhirot 1 dhe 2 në ligën e parë të meshkujve ku u zhvilluan shumë ndeshje interesante dhe rivalitet të lartë, e befasi ishte fitorja e Istogut ndaj Sharrit me 3:1. Nga ora 13:00 filluan ndeshjet e ligës së dytë A – rajoni i Ferizajt- në të cilën po ashtu kishte ndeshje interesante dhe me rivalitet, por favoritët nuk lejuan befasi.

Në ShMU “8 Marsi” në Pejë me fillim nga ora 10:00 u zhvilluan xhirot 1 dhe 2 në ligën e parë të femrave në atmosferë shumë të mirë për lojë dhe prezencë të publikut, të cilët u ndanë të kënaqur me rivalitetin e treguar nga vashat, e favoritët nuk lejuan befasi. Nga ora 13:00 filluan ndeshjet e ligës së dytë B – rajoni i Pejës- në të cilën po ashtu kishte ndeshje interesante dhe me rivalitet.

Në sallën e pingpongut në Pallatin e rinisë në Prishtinë nga ora 10:00 u zhvilluan xhirot 1 dhe 2 të ligës së dytë C – rajoni i Prishtinës – në ambient shoqëror u zhvilluan ndeshje të mira e favoritët nuk lejuan befasi.

Rezultatet dhe tabelat

Liga e parë – Meshkujt – 2023
Xhirovendasmysafir
11SharriIstogu13
2LlapushaTTC Ferizaj30
3Shkolla PrizreniAhmet Hoxha MK31
4Gani MalokuHasan Prishtina30
25TTC FerizajSharri23
6IstoguLlapusha03
7Hasan PrishtinaShkolla Prizreni23
8Ahmet Hoxha MKGani Maloku03
LIGA E PARË – MESHKUJT 2023
 KlubiLFH Pikë
1Llapusha2206:04
2Gani Maloku2206:04
3Shkolla Prizreni2206:34
4Sharri2114:53
5Istogu2113:43
6TTC Ferizaj2022:62
7Hasan Prishtina2022:62
8Ahmet Hoxha MK2021:62
LIGA E PARË – Femra – 2023
Xhirovendasmysafir
11ShpresaArtana31
2Shpp Ahmet Hoxha FBesa Peje F03
3IstoguLulet e Dukagjinit F30
4JunikuKVPP Prizreni31
25Besa Peje FShpresa13
6ArtanaShpp Ahmet Hoxha F30
7KVPP PrizreniIstogu13
8Lulet e Dukagjinit FJuniku03
LIGA E PARË – FEMRAT 2023
 KlubiLFH Pikë
1Istogu2206:14
2Juniku2206:14
3Shpresa2206:24
4Artana2114:33
5Besa Peje F2114:33
6KVPP Prizreni2022:62
7Shpp Ahmet Hoxha F2020:62
8Lulet e Dukagjinit F2020:62
Liga e dytë A – Meshkuj – 2023
Xhirovendasmysafir
11Vitiae lirë  
2Shpp Ahmet HoxhaGjinkalla31
3Drita MUlpiana30
24GjinkallaVitia13
5e lirëUlpiana  
6Drita MShpp Ahmet Hoxha30
LIGA E DYTË -A- 2023 – FERIZAJ
 KlubiLFH Pikë
1Drita M2206:04
2Shpp Ahmet Hoxha2113:43
3Vitia1103:12
4Gjinkalla2022:62
5Ulpiana1010:31
Liga e dytë B – Meshkuj – 2023
Xhirovendasmysafir
11Maestroe lirë  
2DukagjiniJuniku30
3KlinaShqiponjat e zeza23
24JunikuMaestro13
5e lirëShqiponjat e zeza  
6KlinaDukagjini03
LIGA E DYTË  -B- 2023 – PEJË
 KlubiLFH Pikë
1Dukagjini2206:04
2Maestro1103:12
3Shqiponjat e zeza1103:22
4Klina2022:62
5Juniku2021:62
Liga e dytë C – Meshkuj – 2023
Xhirovendasmysafir
11Shkollae lirë  
2DrenasiKosovari30
3GalileoFushë Kosovë30
24KosovariShkolla03
5e lirëFushë Kosovë  
6GalileoDrenasi30
LIGA E DYTË -C- 2023 – PRISHTINË
 KlubiLFH Pikë
1Galileo2206:04
2Drenasi2113:33
3Shkolla1103:02
4Kosovari2020:62
5Fushë Kosovë1010:31

 Aktivitetet e ardhshme

Me 25 dhe 26 mars është paraparë organizimi i kampionatit individual të Kosovës për senior.

Go to TOP