Fillimi i bombardimeve të NATO-s, mes frikës dhe shpresës

Fillimi i bombardimeve të NATO-s kundër Jugosllavisë ishte moment i pritur me shpresë por edhe me frikë në Kosovë.

Kështu e përshkruajnë situatën që kishin përjetuar 25 vjet më parë Gëzim Sahatçiu nga Prishtina dhe Ali Reka nga Prelezi i Muhaxherëve.

Ata kujtojnë ngjarjet që ndodhën gjatë fushatës ajrore 78-ditore të NATO-s, e cila sulmoi lokacione të ndryshme edhe në Kosovë.

Go to TOP