Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“FIFA na ka kërcënuar”, zbulimi i bujshëm i Anglisë në Botëror

Histori të reja për çështjet që kanë të bëjnë me shiritin e kapitenit “One Love” i ndaluar nga FIFA ose, më mirë, të sanksionohet me karton të verdhë për lojtarët e kapur duke e mbajtur atë.

“Ne u kërcënuam”, tha shefi ekzekutiv i Federatës Angleze të Futbollit, Mark Bullingham.

Drejtori ekzekutiv i federatës së futbollit shpjegoi për ITV Sports:

“FIFA ndërhyri në mënyrë të egër kundër nesh. Ata e dinin që ne do të donim t’i bashkoheshim nismës ‘One Love’, sepse federata jonë e kishte deklaruar këtë muajt e fundit. Ka qenë një marrëveshje dhe ne do të ishim të gatshëm të përballeshim me një gjobë. Kjo është e gjitha. Më pas rregullat ndryshuan dhe u shtrënguan”.

Bullingham shtoi: “Ata erdhën tek ne me pesë gjyqtarë dy orë pas ndeshjes kundër Iranit, duke pasur frikë nga ne. Jo vetëm një gjobë apo karton të verdhë nëse Kane mbante shiritin e ylberit, por edhe sanksione shumë më të ashpra si p.sh., penalizim me pikë. Ishte një kërcënim real ndaj nesh”.

Go to TOP