SPORT

Feronikeli/ Dalin rezultatet e testeve për Covid-19

Klubi nga Drenasi, Feronikeli ka njoftuar se të gjithë futbollistët, trajnerët dhe stafi i klubit kanë rezultuar negativ pas testeve për bëra për Covid-19.

Në vazhdën e testimeve të klubeve të Superligës së Kosovës, Feronikeli është i fundit që ka marr rezultatet.

Industrialistët kanë njoftuar se pas testimit të bërë, të gjitha pjesëtarët e klubit kanë rezultuar negativ.

Njoftimi pa ndërhyrje i Feronikelit

FC Feronikeli si edhe klube të tjera të IPKO Superligës së Kosovës në futboll i është nënshtruar testeve për virusin SARS-CoV-2.

Të gjitha mostrat e marra nga FC Feronikeli, përfshirë ato të futbollistëve, trajnerëve dhe stafit kanë rezultuar negativ për sëmundjen CoViD-19.

Pavarësisht rezultateve, klubi do ti ndjekë në përpikmëri këshillat dhe instruksionet e IKShPK-së, për higjienë dhe dezinfektim të zhveshtoreve e mjeteve të tjera.

FC Feronikeli falënderon IKShPK-në për korrektësinë dhe profesionalizmin e treguar gjatë gjithë kohës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.