Show Biz

Fero shpërngulet për të jetuar në Berlin, jep detaje për karrierën e tij

Reperi Fero ka vendosur që tashmë të shpërngulet në Gjermani, konkretisht për të jetuar dhe vepruar në qytetin e Berlinit, 

Ai atje do ta vazhdoj karrierën muzikore të cilën me sukses e ka nisur në vendlindje.

“Prej sot e tutje do jetoj dhe veproj nBerlin , sot nenshkrujta Kontrat me @avni_halimi_ dhe prej sot e tutje ekipa jon thirret #TeamFERO“, ka treguar Fero lidhur me të rejat e tij atje.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483