Kosova

Ferizaj: Qe dy vite bashkëjetesë e mitura 16 vjeçare në pritje të fëmijës së parë

Policia e Kosovës ka njoftuar se një rast i bashkësisë së jashtëligjshme me personin nën moshën 16 vjec ka ndodhur të jetë identifikuar gjatë ditës së djeshme në Ferizaj, shkruan kosova.info.

Raportohet se viktima femër (e mitur) ashkalike shtetase e Shqipërisë, ishte e shtrirë në QKUK në repartin gjinekologjik për të lindur fëmijë dhe se që dy vjet ishte duke bashkëjetuar në Ferizaj me të dyshuarin mashkull ashkali shtetas i Shqipërisë.

Viktima për momentin është në gjendje stabile, nuk raportohet për të arrestuar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.