Kosova

Ferat Shala: Punova, veprova, jetova me subjektin tim me të cilin mburrem

Në një emision televiziv, kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, Ferat Shalala, ka thënë se qysh se është pjesë e kësaj partie kanë arritur të fitojnë disa palë zgjedhje nacionale, ndërsa ka shtuar se edhe këto që do të mbahen me 14 shkurt, PDK do të dalë fituese.

“Punova, veprova, jetova me subjektin tim me të cilin mburrem, me PDK-në, dhe shumë herë i fituam zgjedhjet, e do t’i fitojmë edhe këtë vit”