Kosova

Ferat Shala/ Llapushniku frymon çdo herë me hovet e pandalshme të Partisë Demokratike të Kosovës

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala, përmes një shkrimi në facebook, ka njoftuar se sot kanë takuar qytetarët e Llapushnikut, Domanekut, Krajkoves dhe Shtrubullovës.

Shala ju ka thënë të pranishmëve se Llapushniku si çdo herë me çlirimtarët dhe shtetndërtuesit.

Llapushniku frymon çdo herë me hovet e pandalshme të Partisë Demokratike të Kosovës.

Shala gjithashtu ne vazhdën e takimeve në Krajkovë ka thën se Krajkova trime është e rreshtuar me Partinë Demokratike të Kosovës.

Krajkova sonte dha një mesazh të fuqishëm se, sikur dikur në luftë, edhe sot në paqe, do t’i përgjigjet zërit të çlirimtarëve dhe shtetndërtuesve.

Shala është pritur edhe nga banoret e Domanekut dhe Shteubullovës.

Ferat Shala duke folur para të panishmëve tha se në Domaneku gjithë shpresë dhe besim në planin e PDK-së për #Rimëkëmbje ekonomike dhe politike është i madhë.

Domanekasit të përcaktuar që më 14 shkurt qeverisjen e ardhshme të Kosovës t’ia besojnë njerëzve të dëshmuar në luftë dhe në shtetbërje.

Ferat Shala, i cili po vizitonë çdo bastion të PDK-së, duke shpalosur programin për rimëkëmbje, para qytetarve të Shtrubullovës ju tha se sot vota e tyre gjithmonë ka qenë votë për Kosovën evropiane, për Kosovën e fortë ekonomike.

PDK-ja sonte bëri një premtim para shtrubullorasve, se do të jetë gjithmonë në mbrojtje të intresave qytetare

Shtrubullova sonte foli me një zë: #PDK #Rimëkëmbje #FeratShala14/, ka shkruar Shala ne facebook.